sábado, 4 de diciembre de 2010

La ràdio

Basté o Fuentes? Clapés o Cóppulo? Pou o Puyal? Mas o Oscars?
En definitiva: Catalunya Radio o RAC1?
Les dades del últim EGM donen la victòria a RAC1. Cada dia l'escolten 571.000 oients, 115.000 més que Catalunya Ràdio.
Seguidors del blog: Escolteu la ràdio? Quina es la vostra emisora?

5 comentarios:

  1. Uff... Complicat. A veure, emissores que escolto normalment: RAC1, Onda Cero, SER, Tarragona Ràdio, C100, Hit103, EuropaFM, RAC105, COPE (sí, també)... Ja dic, aquestes normalment. Esporàdicament, qualsevol: aquella que en un moment donat faci alguna cosa que m'interessi, no tanco la porta a cap ona ;)

    Per cert. Dos dies abans el cartell era a l'inrevés. El Baròmetre de la Comunicació dóna el liderat a Catalunya Ràdio, per sobre de RAC1

    ResponderEliminar
  2. Jair Dominguez diu que Manel Fuentes es un fill de puta. Doncs be: Jo pel matí escolto en Fuentes. No es que en Manel em sembli Deu (particularment quan imita al Boss em sembla patètic) pero es que Bastè es molt i molt tou. Es massa cumbaya. Tot es al.legria, banalitat, preguntes previsibles, quedar be. Abans escoltava al Basté fins que un dia vaig sentir una entrevista a un sociata que tenia problemes al PSC i tot seguit el vaig sentir amb en Fuentes. No hi havia color. Basté li va donar un massatge i Fuentes el va apretar d'alló mes.

    Pel reste i a excepció d'en Puyal al que escolto des de el primer dia, la programació de Catalunya Radio es una puta merda i la de RAC1 està força be. I un premi especial del jurat per en Clapés.

    ResponderEliminar
  3. Jo escolto RAC1, sobre tot el Toni Clapés i els programes d'esports.

    També m'agrada Jair Domínguez, que col·labora en alguns programes de RAC1. És una mica pocasolta i malparlat, però em fa gràcia.

    ResponderEliminar
  4. soy sordo, así que no puedo opinar.

    ResponderEliminar
  5. Doçs jo ja no escolto cap radio ni miro la Tv,ja que per estar en un bucle escoltant cada dia les mateixes xorrades,futbol,politica,pura repetició.
    A mes els locutors es creuen que tenen algun tipus de poder?el 99,9% son xorrades i al cap i la fí son coses que no necessitem saber per viure,ans al contrari,viuriem molt millor sense tants repetidors/entretenidors que els fan el joc als politics,fins i tot la gent començaria a pensar amb el seu cervell,no amb els del media

    ResponderEliminar