jueves, 25 de noviembre de 2010

Barça o Madrid

Senyores i senyors, el clàssic ja està aquí. El proper dilluns es jugarà el partit del segle, una altra vegada.
I volem saber la vostra opinió. Digueu-nos:

- Qui és millor jugador, Cristiano Ronaldo o Leo Messi?
- Què us semblen les seves parelles?
- Qui fa més ràbia, Pep Guardiola o José Mourinho?


Per cert, qui encerti el resultat del partit farà la propera entrada.

6 comentarios:

  1. ............................................
    http://www.theirinashayk.com
    ............................................

    ResponderEliminar
  2. Leo Messi vs Cristiano Ronaldo: 1 - 0

    Antonella Rocuzzo vs Irina Shayk: 1 - 1

    Guardiola vs Mourinho: 2 - 1

    De donde se deduce que el resultado final del partido del próximo lunes será 2 - 1.

    ResponderEliminar
  3. Ala pos que vachi bé26 de noviembre de 2010, 10:59

    Ho sento nois,
    He intentat trobar una resposta enginyosa que estigués a l'alçada del blog però no ho he aconseguit.
    CR em provoca arcades només veure'l el seu pentinat, el seu pit depilat, brouarggghhhhh. Si jo fos aficionat del Madrit, faria el mateix que els anys que Van Gaal o Stoitxkov van estar al Barça. Aparcar el futbol.
    Mourinho em recorda cada cop més a Mussolini i és tan dolent que costa de creure que realment sigui tal i com se'ns presenta públicament. Francament el risc que algún pirat li foti 2 trets un dia no compensa el paston que
    deu guanyar interpretant el paper de roí i miserable.

    En quan a Guardiola, tampoc me'l crec dins el seu paper d'abuelo Cebolleta i, si realment viu amb tanta intensitat cada partit, s'ha de fer un plasta de collons i em temo que ja l'haguéssin fet fora els jugadors.

    Pensava que la porra d'avui aniria més vinculada a encertar els escons que perdra Montilla i en conseqüencia el nombre de càrrecs oficials que li volaran a la seva senyora, quants vots li faltaran a Mas per arribar a ser Califa enlloc del Califa o si Carmen de Mairena continuarà fent xapes en el seu cutxitril de les Rambles o si utilitzarà el despatx oficial de Ciutadans per a desenvolupar el seu ofici.

    ResponderEliminar
  4. Está bien, lo confesaré. Irina es mona pero no es mi tipo. Sólo estoy con ella por una cuestión de imagen.
    A mí, quien realmente me gusta es Mesut Özil, ese aguerrido alemán. Es tan guapo. Pero el puñetero no me hace ni caso. Parece que Sergio Ramos se me ha adelantado. ¡Maldita sea!
    Estoy sufriendo mucho. Mi corazón se ha roto en mil pezados. Estoy destrozado. Ya no me quedan lágrimas. Creo que mañana mismo voy a pedir la baja por depresión.
    Ya sé la solución: me doy a la bebida, y asunto arreglado.

    Por cierto, mi resultado para el partido del lunes es: 4 - 0

    ResponderEliminar
  5. Mou es el clàssic dolent de la película. Bastant previsible però amb capacitat per calentar al personal del equip rival. També diuen que mai cap jugador que ha entrenat Mou l'ha criticat. Mou fa que el equip sigui una pinya, de fills de puta, però una pinya.
    Guardiola es un molt bon tècnic però no puc amb ell. Ell no va poguer amb Ibra. Escolto cada roda de premsa per si diu alguna frase que em faci admirar-lo i res, ni una. Tot són tòpics un darrera l'altra. A on més m'agrada Guardiola es al anunci de Banco Sabadell a on li han donat un guió.
    Penso que Messi es un jugador més tècnic que Cristiano però li falta personalitat (mala llet). Si els 2 juguessin igual de be Cristiano tindria molts més fans que Messi. Cristiano te més planta, una personalitat més pujada de to, es més líder i tot això fa que el producte es vengui millor.
    Es una pena però sempre els dolents s'emportan les dones guapes. En el cas de Cristiano i Messi passa el mateix. De sexe en tindrà molt més Cristiano, d'amor en Messi en va sobrat.

    El dilluns Barça 3, R. Madrid 0.

    ResponderEliminar
  6. Hola bon dia a tots. Acabo de sortir de la habitació a on he estat els últims 4 dies fent continuament l'amor amb la meva dona celebrant el 5 a 0. No amics, ni una viagra, únicament la trempera futbolística.
    Veig que o be vosaltres sou del Madrid o aquest blog està difunt: ni un sol comentari al partit més bònic del secle? No pot ser!!
    Ara m'en torno a la habitació a celebrar la victoria d'en Mas. Salut!

    ResponderEliminar