domingo, 17 de octubre de 2010

Rosell 1 - Laporta 0

Ahir, la junta de compromisaris del FC Barcelona, i per 29 vots, va decidir emprendre accions judicials contra Laporta i l'anterior junta.
Laporta & CIA asseguren haver deixat el Barça sanejat, amb un resultat positiu de 11 M€. Però, segons una recent auditoria, la temporada 2009-2010 es va tancar amb un resultat negatiu de 79,6 M€.
La nefasta operació Ibrahimovic va deixar un resultat negatiu de 37 M€. A banda, hi ha moltíssima despesa en luxoses comilones, viatges injustificats, ús de targetes de crèdit del Club per pagar festes privades, ...
Laporta (independentista català), Sala i Martín (economista a qui li agraden les americanes de colors), Joan Oliver (personatge que quan parla es creu infalible) i la resta de la junta anterior es veuen ara en risc de que la justícia actui contra els seus patrimonis per a resarcir al Barça.
Què en penseu?

4 comentarios:

  1. Laporta ha fet servir el Barça pel seu propi benefici.
    Els que el defensen parlen dels èxits esportius. Però aquests èxits són patrimoni dels juguadors i de Pep Guardiola, no pas del Sr. Joan Laporta.
    A Catalunya tenim molt bons fuets, no necessitem "xorisus", com aquest bandarra.
    És la meva opinió.

    ResponderEliminar
  2. Quan va arribar el Sr Laporta parlava de bona gestió, transparència, informació als socis, ... en fi, com s'està demostrant unaltre paio que es pensa que està parlant amb estúpids. "Al loro", "os están embaucando", són ja frases cèlebres d'aquest personatge. Jo no el pensava votar a les properes eleccions, amb lo vist espero que ningú ho faci, o millor encara, que ni es presenti.
    Sr. Sala i Martín vosté que sempre està llegint la cartilla als demès qué li ha passat? No estava a classe de comptabilitat quan van explicar el principi de la prudència comptable?
    Llàstima de directius que haguessin pogut passar a la història pels resultats esportius i ho faràn per ser uns lladres al estil Millet.

    ResponderEliminar
  3. Ala pos que vachi bé18 de octubre de 2010, 9:23

    La Pantoja, La Porta...La moda jutjats d'aquest hivern promet.
    Ratlles blanquinegres horitzontals per estilitzar la figura i bola amb grillets per destacar la sensualitat.

    Que no decaiga

    ResponderEliminar
  4. I ara vol governar Catalunya. Jo em declaro fill adoptiu per pròpia iniciativa de Corleone.

    El Barça?????: una anormalitat del meu país.

    ResponderEliminar